BEHANDLING ETTER 60

BEHANDLING ETTER 60

Aldersgrense: 20 år

Om behandling etter 60

Ved aldring taper huden mye elastisitet og volum. Dette synes ofte ved en merkbar fortynning av huden, tap av muskelstøtte og også subtilt bentap. Aldringstegn kan være vakkert, men hos mange kan disse endringene være svært store.

En hudfiller er en en injeksjonsfiller som blir brukt til å fylle inn tapt volum og/eller redusere rynker og folder i ansiktet. Disse hudfillerene er laget av et stoff som normalt finnes i huden: hyaluronsyre. Ved naturlig aldring reduseres hudens egen produksjon av hyaluronsyre, og vi mister noe av underhudsfettet vi har i ansiktet. Rynker, folder og leverflekker blir dermed mer fremtredende.

Hudfillere setter i gang hudens produksjon av kollagen, som da senker hudens aldringsprosess. Dette gir huden et mer ungdommelig utseende. Hudfillere er derfor, i tillegg til å gi volum, virke oppstrammende og kunne forme ansiktet, svært effektivt for å fjerne leverflekker i både ansikt og på hender.

Det er mange svært gode hudfillerprodukter på markedet i dag, og den naturlige enkelheten gjør dem attraktive for klienter. Godt voksne, eller seniorer, er et svært relativt begrep i dag, og mens noen har svært god hudtonus, tekstur og tykkelse, har enkeltes hud derimot mistet mye elastisitet og volum. Dette synes ofte ved en merkbar fortynning av huden, tap av muskelstøtte og også subtilt bentap.

Elysium Medical har derfor skreddersydd en facelift-pakke for våre seniorklienter. Denne behandlingen er svært effektiv og gir umiddelbare resultater. Behandlingen er skånsom og rehabiliteringstiden er minimal. Facelift er et alternativ til dem som ikke ønsker å legge seg under kniven.

En facelift-behandling er en semipermanent behandling som varer opptil 3 år. Våre klienter har hatt svært gode og naturlige resultater. Denne behandlingen anses virkelig som en vinner blant våre klienter.

Vår spesialist Anne Kristine Hognestad har 18 års erfaring i kosmetisk injeksjonsarbeid, og vil sammen med klienten skreddersy behandlingen etter behov og ønskede resultater.

Bestill en konsultasjonstime og/eller behandling hos vår injeksjonsspesialist Anne Kristin Hognestad.

For spørsmål ta gjerne kontakt på post@elysiummedical.no eller ring klinikken på tlf: 22 94 10 90.