Celluær analyse hos Elysium Medical

En cellulær analyse er den kvalitative analysen av blod. Dette gjøres ved hjelp av et mikroskop som forstørrer mer enn 60 000 ganger. Mikroskopet anvender mørke felt, fasekontrast, direkte lys og andre lette filtre. Her oppdages en hvilken som helst forstyrrelse som stammer fra innsiden av organismen.

Cellulær medisin gjør det mulig å forebygge sykdom flere år i forveien. Dette gjør det mulig å behandle og reversere dysfunksjonen på et helt skreddersyd og personlig nivå.

Analysen og den følgende behandlingen kan være banebrytende for mange vanlige plager som fibromyalgi, hjerte-og karsykdommer, degenerative sykdommer, infeksjoner og mer. Denne tilnærmingen gjør oss i stand til å behandle hver pasient helt unikt og individuelt etter deres eget behov.

Det er oppnådd svært unike og effektive resultater på grunn av analysens nøyaktighet rundt en diagnosen utredning. Teknologien hadde sin begynnelse i Spania med Dr. Severo Ochoa, Nobelprisvinner i medisin i 1954.

Hilu Stem Center er den spesialiserte avdelingen ved Hilu Medical Centre, et kirurgisk senter som ligger i Puerto Banús (Marbella), Spania. Vi tilbyr nå gjennom Hilu Stem Center endelig cellulær blodanalyse i Norge.

Når selve blodanalysen er utført, jobber vi videre sammen med Hilu Stem Center hvor klienten, om nødvendig, vil fortsette behandling ved hjelp av integrativ medisin. Integrativ medisin er en kombinasjon av all typer behandling pasienten måtte trenge for å bli kunne bli helt frisk og/eller symptomfri.

Vi er svært optimistiske til bruken av orthomoleculær ernæring i forbindelse med biokjemiske behandlinger. Orthomolekulær ernæring bidrar til å opprettholde klientens optimale helse, samtidig som klienten blir behandlet ut i fra diagnosen/sykdomen.

Dette konseptet ble introdusert av den høyt respekterte Linus Pauling, nobelprisvinner i kjemi og fredprisvinner i 1954 og 1963. Dette er et revolusjonerende konsept for orthomoleculær ernæring og har vært kjent i USA i over mer enn tre tiår. Biokjemisk behandling av sykdom ved bruk av naturlige næringsstoffer, derav ikke narkotiske stoffer.

Ved  kun å bruke naturlige stoffer som allerede er en del av vår organisme, og fra den vitale strømmen som “mater”  alle våre organer, som gjennom dette nettet danner hver eneste celle i vårt vesen.
Gjennom bruk av aminosyrer, vitaminer, mineraler, sporstoffer, enzymer, fettsyrer og fytokjemikalier, er vi i stand til å gjenopprette den biokjemiske balanse som er en uunnværlig nødvendig for integral helse. I vitenskapen om orthomoleculær ernæring, er vi opplært til å gjenopprette helsen til pasienten og justere kosten og næringsstoffene over til “biokjemisk individualitet” for hver enkelt person. Orthomolecular ernæring er spydspissen i kampen mot sykdom.

Les også om våre stamcellebehandlinger i samarbeid med Hilu Stem Center  HER.

For ytterligere informasjon rundt cellulær blodanalyse hos Elysium Medical vennligst send oss en mail på post@elysium-medical.no eller kontakt oss på tlf: 21 42 34 50.

Elysium Medical