Elysium Medical er stolte over å presentere vårt samarbeid med Jomfrureiser. Her vil du og dine få ekslusive muligheter til å reise over hele verden ved skreddersydde eksklusive reisepakker.

Jomfrureise = Temareiser for kvinner.

Charlotte Ehde-Eliassen startet i 1991 med en reise som gikk til Tyrkia med 20 nysgjerrige jenter. På flyet hjem sa en av deltagerne;  “Vet du, Charlotte, dette er den beste ferien jeg har hatt. Jeg har ledd mer enn jeg gjort på mange år, jeg har trent, jeg har spist og drukket godt, jeg har fått nye venninner, jeg har opplevd den flotte kulturen i dette frermmede landet og jeg har bodd på et stilfullt hotell. Dette du bare fortsett med! ”
Jomfrureiser er nå inne i sitt 24 driftsår.

“Jeg gleder meg med hver ny jente som blir med på våre varierte reiser, takknemlig for at dere alle hjelper meg å spre budskapet om en meningsfylt hverdag. For egentlig er det hverdagen din jeg vil forgylle og fryde – for fortsatt er det flest hverdager i livet vårt. Men har vi noen hverdager som er litt bedre enn andre, gir det oss masse påfyll, og det trenger vi kvinner som står på  for alle andre. Det er viktig at du tar et pusterom og også tenker på deg selv. For at du, kun du, skal få denne oppmerksomheten som du fortjener, må jeg lokke deg bort fra hjemmets fire vegger. For hjemme er det fullt av unnskyldninger; heller vaske enn å trene, heller kjøre barn enn å gå på kurs selv –  og hvor ofte går du på kafe/fortausrestaurant og ser og bli sett hjemme?  Så nå er valget ditt; vi har lagt alt til rette for at du skal få en opplevelsesrik ferie med aktiviteter og fellesskap.

Hjertelig velkommen til Jomfrureiser.” – Charlotte Ehde-Eliassen, Sjefsjomfru og Gründer.

Hva er Jomfrureiser?

⇒ Reiser kun for jenter/kvinner
⇒ Alder varierer –  (det er alltid yngre og eldre jenter med på alle reiser) Alder er ikke det viktigste, men innstillingen.
⇒ Fellesskap og aktivitet er Jomfrureisers to bærebjelker. Her har du mulighet til å møte noen med felles interesse; sykling, trening, vandring, mat & vin, spa og shopping.

⇒ De fleste melder seg på alene uten å kjenne noen andre på forhånd.

⇒ Sosialt opplegg på alle reiser som felles middag og aktiviteter. Du kan lese detaljert program for hver reise.
⇒ Veileder er oftest med fra Norge.
⇒ På reisemålet enten lokal engelsktalende reiseleder eller norsk/svensktalende.
⇒ Passer for alle som vil oppleve mer og dele denne gleden med andre jenter / Nye vennskap !
⇒ Det meste er inkludert.

Vi tilbyr reiser over hele verden.

⇒ Enkeltrom kan kjøpes mot et tillegg (anbefales ikke, men valget er ditt!)
⇒ Jomfrureiser kan sammen med Elysium Medical skreddersy opplegg for venninner som allerede kjenner hverandre, eller grupper med spesifikke behov som ønsker å reise sammen.

jomfrureiser1

Jomfrureiser2

Du kan melde deg på nyhetsbrev hos Jomfrureiser, og legger du igjen adresse, vil du også motta katalog én gang i året.  Sammen med Elysium Medical vil du få tilgang til eksklusive nyheter og skreddersydde reiser etter ditt behov. Les mer på Jomfrureisers egne hjemmeside www.jomfrureiser.no. Ved bestilling oppgi at du er klient av Elysium Medical for interne tilbud og rabatter. Ta gjerne kontakt med vår klinikk på jomfrureiser@elysium-medical.no ,så hjelper vi deg videre.

Jomfrureiser3