Hva er hudfillere?

En hudfiller er injeksjon som blir brukt til å fylle inn tapt volum og/eller redusere rynker og folder i ansiktet. Hudfiller er laget av et stoff som normalt finnes i huden, nemlig hyaluronsyre.

Ved naturlig aldring reduseres hudens egen produksjon av hyaluronsyre, og vi mister underhudsfettet vi har i ansiktet. Rynker, folder og leverflekker blir derfor tydeligere.

Slik fungerer hudfillere

Hudfillere inneholder en gele med hyaluronsyre som injiseres i huden med en tynn nål. Geleen fyller ut linjer og rynker, forsterker konturer eller gir ekstra volum på en diskre måte. Hyaluronsyren i hudfillere bidrar til å bevare og tilbakeføre hudens fuktighet. Geleen inneholder også lokalbedøvelsesmiddelet lidokain som gjør behandlingen behagelig. Hvor lenge resultatet holder seg avhenger i stor grad av hvilket område som behandles samt hvilke produkter som benyttes, vanligvis varer resultatet i inntil ett år. Behandling med hudfillere utføres alltid av lege eller sykepleier.

Hvor mye koster behandlingen?

Pris for behandling avhenger av hvor mye du ønsker og hva du trenger for at resultatet skal bli mest mulig naturlig. En behandling koster normalt fra 1500 til 5000 kroner. Se våre priser HER.

Hudfillere behandler alle deler av ansiktet

Hudfillere kan brukes på tre ulike måter for å skape eller gjenskape et fyldigere, jevnere og mer ungdommelig utseende.

1. Redusere eller jevne ut linjer, rynker og folder

Linjer og rynker i huden dannes når hyaluronsyren i huden avtar med årene. Hudfillere reduserer eller jevner ut linjer, rynker og folder og gir et friskere og mer uthvilt utseende.

2. Forsterke leppene eller ansiktets konturer

Du kan gi leppene finere konturer eller forsterke andre deler av ansiktet ditt som f.eks hakepartiet. Uansett alder kan du skape bedre proporsjoner, forsterke profilen eller fjerne asymmetrier. I enkelte tilfeller kan behandling med hudfillere nesten erstatte kirurgi med tanke på å få et løft eller oppnå bedre balanse i ansiktet.

3. Gjenskape tapt volum for eksempel kinn og hake

Et ungdommelig ansikt har runde konturer, høye kinnben og en tydelig kjevelinje. Kurven fra kinnene til nesespissen er myk og uten heng. Aldringen gjør at ansiktets myke vev taper volum. I tillegg blir huden mindre elastisk og påvirkes mer av tyngdekraften. Huden henger mer, og ansiktstrekkene dras nedover.

RESULTATER ETTER BEHANDLING:

Noen tilbakemeldinger fra våre kunder

Utrolig profesjonelt. Hyggelig service og utmerket resultat! Jeg kommer ikke til å dra et annet sted igjen. Anne Kristin er dyktig, opptatt av personlig tilpasning og ærlig, det er ganske sjeldent i denne bransjen

Sandra Teigen

Elysium Medical sine behandlinger kan anbefales. De utfører sine tjenester 100% slik jeg hadde håpet på i forkant. Jeg ble sett og hørt under hele prosessen.

Ole Hansen

Mest profesjonelle i sitt slag  Hilsen fra en som har jobbet innen bransjen i mange år og forsøkt andre aktører på markedet inntill jeg kom til Anne Kristin… Anbefaler absolutt alle å gå til henne, som har supergod estetisk sans, hun vet hva hun gjør. Videre bruker hun godkjente produkter.. 5 stjerner.. 

Corrine Jacqueline Omberg

Jeg har gått til AK i 6 år. Hun er proff, service minded, omsorgsfull og BEST i Oslo. Jeg føler hun tar seg tid til å høre på meg og veileder meg. Hun har utført sin magi på mitt ansikt og til tider da jeg blir veldig engasjert og vil ha mere så sier hun STOPP! Dette er noe jeg setter stor pris på for det viser at hun passer på meg og tenker ikke bare penger som andre gjør. Mange av mine venninner går også på Elysium Medical og alle er stor fornøyde som meg.

Saba Farao

Meget dyktige mennesker, som kan sitt arbeid. De er opptatt av å gi deg absolutt beste service til minste lille detalj, og gir seg ikke før du er 100% fornøyd. Jeg kan anbefale disse på det sterkeste. De er verdt et besøk   

Raquel C. Hennessey

Kunnskapsrik og dyktig betjening som også har mestret kundeforholdets kunst. Her blir man både sett og hørt av personer som genuint bryr seg om ens velvære. Takk for meg 

Mats Bredal Johansen

Utrolig fornøyd med serviceminded og ikke minst tålmodig personale! Dyktige fagfolk som vet hva de driver med, jeg kommer definitivt tilbake! Glad jeg fant denne klinikken!

Regine Almestad

Ofte stilte spørsmål

Er hyaluronsyrefillere farlig?

Hyaluronsyrefillere er et naturlig, men kjemisk fremstilt ansiktsfyllprodukt. Produktet absorberes naturlig av kroppen over tid, og forsvinner naturlig i løpet av seks til ni måneder. Injeksjonsinngrepet er ikke permanent.

Hva kan jeg gjøre før og etter en behandling av hudfillere?

Det er ikke nødvendig å forberede seg særlig før en hudfillerbehandling. Derimot etter en hudfillerbehandling bør man unngå trening, alkohol og lange flyturer de to første dagene etter behandling. Også hudpleiebehandliger bør utsettes de to første ukene.

Hvor raskt kan jeg forsette hverdagen og hvor lenge varer behandlingen?

Du kan fortsette hverdagen som planlagt straks etter behandling. Det er likevel enkelte som velger å sette av tid etter behandling, da hevelse og blåmerker kan forekomme. Behandlinger varer første gangen 3-6 måneder. Den andre gangen du gjør behandling kan resultatet vare opp til 2 år.

For flere spørsmål rundt våre hudfillerbehandlinger, vennligst book time med vår medisinske injeksjonsspesialister

Elysium Medical