FILLER RYNKER – RUNDT LEPPER

FILLER RYNKER – RUNDT LEPPER

Aldersgrense: 20 år

Om Filler Rynker – Rundt Lepper

Det finnes forskjellige typer rynker rundt leppene.

  • Smilelinjer (nasolabial lines) – Nasolabiale er de dype linjene som løper fra hver sin side av nesen og ned mot hjørnene av munnen. De er også kjent som « smilelinjer». De dype nasoalbiale linjer gjøre at du ser eldre ut enn du egentlig er.
  • Marionettelinjer – Dette er de vertikale rynkene som kan bli funnet på sidene av munnen. Disse vertikale linjene har derav fått navnet etter buktalerdukkene og kalles på det kosmetiske språket marionettelinjer/sure munnviker. Disse linjene kan gi ansiktet trist uttrykk og gjøre at du ser alvorlig, eller enda verre, sint ut, selv når du er avslappet. Denne behandlingen er ofte en kombinasjon av hudfiller og botox.
  • Vertikale leppelinjer – Er rynker rundt leppekanten. Disse linjene er hovedsakelig forårsaket av den vanlige leppebevegelsene og øker og med alder. Vertikale leppelinjer blir også kalt røykelinjer. Røyking skader ikke bare huden, men også det å trekke leppene sammen ved røyking, er en særlig stor faktor for fremtoningen av disse linjene.