NATURAL FACELIFT

NATURAL FACELIFT

Aldersgrense: 20 år

Om Natural Facelift

Føler du at ansiktet er begynt å henge, men vil slippe å legge deg under kniven? Fortvil ikke! Nå kan du få naturlig facelift med fillere i stedet. Når du legger deg under kniven får du ofte et kunstig resultat der alle ser mer eller mindre like ut. Du kan miste dine personlige trekk, og kan bli seende ut som en kanin i motvind. Etter et kirurgisk inngrep er det mange ukers rekonvalesenstid, og du må være borte fra jobb. Det er også stor fare for infeksjoner og andre komplikasjoner. I tillegg er det dyrt.

NATURAL facelift med fillere er en ny teknikk som gir et naturlig resultat med umiddelbar effekt. Men du har full effekt etter ca 3 uker plus/minus. Du kan gå på jobb allerede dagen etter, men i noen tilfeller må du vente 1-3 dager.
Behandlingen er ikke smertefull og tar ca. én time avhengig av om du skal ha full facelift eller halv behandling. Dette avgjør vi på konsultasjonstimen.

Behandlingen varer fra 18 mnd. og opptil 2 år og koster kr 15.000,- (halv facelift) og kr 25.000,- (full facelift). Forskjellen mellom halv og full er at full Inkluderer(på første behandling) og med påfyll av fillere på andre behandling som du selv velger når du ønsker.

Betalingen kan deles opp etter kundens ønske, eller du kan få 2 mnd. betalingsutsettelse gjennom Klarna.

Det er 100 % naturlighetsgaranti på behandlingen. Dette betyr at du vil se naturlig ut etter behandlingen er ferdig dvs etter hevelse har gått ned hvis dette forekommer.
Vi kan vise til mange fornøyde kunder.

Denne teknikken er helt ny i Norge, og i andre land blir den utført av spesialister i injeksjoner med lang erfaring. I Norge er det kun Anne Kristin Hognestad i Oslo og Tove Ree i Stavanger som utfører denne type NATURAL full facelift med denne spesielle teknikken. Begge er spesialister i kosmetiske injeksjonsbehandlinger og har ca. 18 års erfaring med ulike injeksjonsteknikker. De har også deltatt på flere verdenskongresser i estetisk medisin, der de stadig blir oppdatert på nye behandlinger og teknikker. Foruten dette underviser de også leger og sykepleiere i estetiske injeksjoner. På grunn av stor pågang, har de for tiden inntaksstopp på kurs. Nå prioriterer de kunder som ønsker NATURAL facelift, da etterspørselen etter denne type behandling har økt betraktelig det siste året.

Velkommen til å bestille time til konsultasjon.