SVETTEPLAGER

Botox svette

Aldersgrense: 20 år

SVETTEPLAGER (Botox svette)

Sliter du med plagsom svette? Her har vi behandlingen som viser 90 prosent suksessrate hele verden over. Behandlingen er medisinsk godkjent i Norge og utføres av våre leger og sykepleiere med spesialisering. Vi kan garantere deg en betydelig bedring.

Unormal svette kommer av at svettekjertlene er overaktive, dette kalles hyperhidrose på fagspråket. Tilstanden er helt ufarlig, men kan være svært ubehagelig og plagsom for den enkelte. De vanligste behandlede områdene er i armhuler, under føtter, i håndflatene, på ryggen og i ansiktet.

Botulinum toxin er den mest effektive ikke-kirurgiske behandlingen for svette under armhulene (hyperhidrose). Medikamentet blir injisert i den øvre delen av huden i dette området. Før behandlingen bruker leger ofte en jodstivelsestest. Denne testen gjør at man ser hvilke områder man svetter mest fra. Det sikrer at man får virkestoffet i rett mengde på rett sted. Varigheten av behandlingen varierer fra person til person.

De fleste vil ha effekt i 3-4 måneder. Med gjentatte behandlinger varer effekten som regel lenger, og hos enkelte helt opp til 6-7 måneder. En kan gjerne kombinere behandlingen med bruk av aluminiumklorid og deodoranter som reduserer svetting.

En slik behandling koster fra kr 4500-5500,-.

Legen vil avgjøre hvor mye som behøves for tilfredsstillende ønsket resultat.

Vi har vært i bransjen i 18 år og aldri opplevd at noen har hatt noen negative bivirkninger av våre behandlinger. Det kan forekomme noen bivirkninger/symptomer; Mulige bivirkninger som tretthet, lett inkontinens, muskelsvakhet og øyne- og munntørrhet forekommer svært sjeldent, skulle dette oppstå er det forbigående.