Slik fungerer Natural Facelift

Natural facelift med fillere & botox er en ny teknikk som gir et naturlig resultat med umiddelbar effekt. Behandlingen er ikke smertefull og tar omlag en til to timer, avhengig av om du skal ha full facelift eller halv behandling. I de fleste tilfeller kan du gå på jobb allerede dagen etter.

Til sammenligning; når du legger deg under kniven kan du få et kunstig resultat. Du kan risikere å miste dine personlige trekk. Det finnes også gode resultater med facelift men etter et kirurgisk inngrep er det mange ukers rekonvalesenstid, og du må være borte fra jobb. Det er også stor fare for infeksjoner og andre komplikasjoner, i tillegg er det veldig dyrt.

NY TEKNIKK I NORGE

Denne teknikken er helt ny i Norge, og her er det kun Anne Kristin Hognestad i Oslo og Tove Ree i Stavanger som utfører Natural full facelift. I andre land blir den utført av spesialister med lang erfaring i injeksjoner.

Begge er spesialister i kosmetiske injeksjonsbehandlinger og har mer enn 18 års erfaring med ulike teknikker. De har også deltatt på flere verdenskongresser i estetisk medisin og blir stadig oppdatert på nye behandlinger og teknikker.

Både Ree og Hognestad underviser også leger å sykepleiere i estetiske injeksjoner. På grunn av stor pågang, har de for tiden inntaksstopp på kurs. Begge prioriterer kunder som ønsker Natural facelift, ettersom etterspørsel etter denne type behandling har økt det siste året.

BEHANDLINGENS VARIGHET

Behandlingen varer fra 18 måneder og opptil to år, og koster fra 18,000 kroner for halv facelift til 28,000 kroner for full facelift, inkludert en etterkontroll med påfyll av fillere.

Betalingen kan deles opp etter kundens ønske, eller du kan få en utsettelse på seks måneder gjennom Arvato Finans.

Dette er en behandling med 100% naturlighetsgaranti, og vi kan vise til mange fornøyde kunder.

RESULTATER ETTER BEHANDLING

Facelift
Facelift
Facelift

Behandlingen er ikke smertefull og tar ca. én til to timer avhengig av om du skal ha full facelift eller halv behandling. Dette avgjør vi på konsultasjonstimen.

Noen tilbakemeldinger fra våre kunder

Utrolig profesjonelt. Hyggelig service og utmerket resultat! Jeg kommer ikke til å dra et annet sted igjen. Anne Kristin er dyktig, opptatt av personlig tilpasning og ærlig, det er ganske sjeldent i denne bransjen

Sandra Teigen

Elysium Medical sine behandlinger kan anbefales. De utfører sine tjenester 100% slik jeg hadde håpet på i forkant. Jeg ble sett og hørt under hele prosessen.

Ole Hansen

Mest profesjonelle i sitt slag  Hilsen fra en som har jobbet innen bransjen i mange år og forsøkt andre aktører på markedet inntill jeg kom til Anne Kristin… Anbefaler absolutt alle å gå til henne, som har supergod estetisk sans, hun vet hva hun gjør. Videre bruker hun godkjente produkter.. 5 stjerner.. 

Corrine Jacqueline Omberg

Jeg har gått til AK i 6 år. Hun er proff, service minded, omsorgsfull og BEST i Oslo. Jeg føler hun tar seg tid til å høre på meg og veileder meg. Hun har utført sin magi på mitt ansikt og til tider da jeg blir veldig engasjert og vil ha mere så sier hun STOPP! Dette er noe jeg setter stor pris på for det viser at hun passer på meg og tenker ikke bare penger som andre gjør. Mange av mine venninner går også på Elysium Medical og alle er stor fornøyde som meg.

Saba Farao

Meget dyktige mennesker, som kan sitt arbeid. De er opptatt av å gi deg absolutt beste service til minste lille detalj, og gir seg ikke før du er 100% fornøyd. Jeg kan anbefale disse på det sterkeste. De er verdt et besøk   

Raquel C. Hennessey

Kunnskapsrik og dyktig betjening som også har mestret kundeforholdets kunst. Her blir man både sett og hørt av personer som genuint bryr seg om ens velvære. Takk for meg 

Mats Bredal Johansen

Utrolig fornøyd med serviceminded og ikke minst tålmodig personale! Dyktige fagfolk som vet hva de driver med, jeg kommer definitivt tilbake! Glad jeg fant denne klinikken!

Regine Almestad

Spesialsykepleier Anne Kristin Hognestsad

Anne Kristin Hognestad er en av to spesialister i Norge som utfører Natural Facelift og har over atten års erfaring innen estetisk medisin og injeksjonsteknikk.

Hun er den eneste i Norge som jobber med både det indre og ytre i kombinasjon for et bedre resultat. Hun er en av Norges ledene spesialister innen Anti Ageing og injeksjonsteknikk.

Anne Kristin behandler mange norske og utenlandske kjendiser, som er meget fornøyd med det friske og naturlige utseende de får etter behandlingen hos henne. Hun er opptatt av at skjønnheten skal komme innenifra, og har jobbet med selvutviklingskurs for kvinner i mange år.

Elysium Medical