Spesialsykepleier Anne Kristin Hognestsad

er 57 år gammel (biologisk alder 32).

Anne Kristin Hognestad er sertifisert i kosmetisk injeksjonsbehandling på høyeste nivå (*se sertifiseringer) og jobbet tidligere som kursholder i medisinske og kosmetiske injeksjonsbehandinger for legemiddelfirmaet Allergan. Hun er en av to spesialister i Norge som utfører Natural Facelift.

Anne Kristin Hognestad har over 18 års erfaring innen estetisk medisin og injeksjonsteknikk. Hun er en av få i Norge som jobber med både det indre og ytre i kombinasjon for et bedre resultat. Hun er en av Norges ledene spesialister innen Anti Ageing og injeksjonsteknikk.

Som følge av stor pågang ved hennes klinikk Elysium Medical, er hun ikke tilgjengelig som kursholder for Allergan, men tilbyr privat hospitering her på sin klinikk.

Spesialsykepleier Anne Kristin Hognestad er også utdannet Helsecoach, NLP og helsepedagog hvor hun holder fokus på kosthold og trening som reduserer aldringsprosessen, og som har en anti-agende effekt på kropp og hud.
Anne Kristin behandler mange norske og utenlandske kjendiser, som er meget fornøyd med det friske og naturlige utseende de får etter behandlingen hos henne.

Anne Kristin er opptatt av at skjønnheten skal komme innenifra, og har jobbet med selvutviklingskurs for kvinner i mange år. I forbindelse med 100-års-jubileet for “Kvinner og stemmerett” i Norge var hun med på et TV program som omhandlet kvinner og selvbilde. Programmet gikk på NRK 2 Fakta og hadde over 1 million seere. Programmet gikk i reprise 4 ganger. Grunnen til at Anne Kristin ble valgt av NRK til å være del i dette, er fordi hun er en av få i Norge som jobber med både det indre og ytre i kombinasjon for et bedre resultat.

Anne Kristin er en av Norges ledene spesialister innen Anti Aging og injeksjonsteknikk.

For å booke  en time med Anne Kristin Hognestad benytt deg av “Book time” knappen under. Som medlem vil du få 10 % på alle behandlinger hos Anne Kristin og etter hver tredje behandling et område gratis. Les mer om medlemskap “HER”.